Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2008

ISLAMIKA THEMATA

Ανάρτηση Σχολίων για "ISLAMIKA-THEMATA"

Ανάρτηση Σχολίου

Για: ISLAMIKA-THEMATA

"Κόλαση με φρικτά βασανιστήρια. Παράδεισος με μονόφθαλμα ουρί"

ΠΗΓΗ:

ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ (ΧΑΡΗ ΠΑΤΣΗ)
ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ (ΣΕΛΙΔΑ 311)

Σύμφωνα με το Ισλάμ, οι προφήτες του (οι προ Μωάμεθ φυσικά!) πάνε κατ' ευθείαν στον παράδεισο, ενώ οι ψυχές των μαρτύρων αυτών που σκοτώθηκαν στον πόλεμο, μπαίνουν στα σώματα των πράσινων πουλιών που τρέφονται από τους καρπούς των δέντρων του παράδεισου (μέχρι την ανάσταση των νεκρών).

Οι άπιστοι και οι αμαρτωλοί μουσουλμάνοι θα κολαστούν, θα γκρεμιστούν στην άβυσσο, από την άβυσσο θα μπούνε σε άσβηστη φωτιά που θα τους κατακαίει το δέρμα, και όταν καεί το πρώτο ο Θεός θα τους δώσει και δεύτερο για να τιμωρηθούν περισσότερο και σκληρότερα, και πάει λέγοντας..

Σύμφωνα με το Ισλάμ, στην ανάσταση των νεκρών, όσοι πιστοί του μπουν στον παράδεισο θα έχουν να λαμβάνουν άπειρες απολαύσεις: Το
έδαφος λέει, στον παράδεισο αποτελείται από αρωματισμένο αλεύρι και είναι κατασπαρμένο με μαργαρίτες και υάκινθους. Το διασχίζουν ποτάμια και ρυάκια ανάμεσα από πρασιές και λουλούδια. Από τα ποτάμια τώρα αυτά, άλλα έχουν νερό κρύο, γάργαρο και κρυστάλλινο, και άλλα αντί για νερό έχουν μέλι και γάλα.

Στο κέντρο του ισλαμικού παράδεισου υπάρχει λέει, το «
Κάουθερ», μια πηγή δηλαδή που έχει νερό γλυκό σαν μέλι, κρύο σαν χιόνι και διαυγές σαν κρύσταλλο. Αυτός που πίνει το νερό αυτό δεν ξαναδιψάει.. Οι κάτοικοι του παράδεισου αυτού, φοράνε χιτώνες (στολισμένους με πολύτιμα πετράδια) και αναπαύονται κάτω από μια μεγάλη σκιά. Χιλιάδες δε υπηρέτες (!) μεταφέρουν για κάθε πιστό φαγητά και ποτά, μέσα σε χρυσούς δίσκους.

Οι πιστοί θα τρώνε και θα πίνουν χωρίς να χορταίνουν ποτέ... Κάθε πιστός του Ισλάμ, εκεί στον παράδεισό τους, εκτός από τη γυναίκα που είχε στον κόσμο και που θα την έχει και πιο όμορφη στον παράδεισο, θα μπορεί να έχει και πολλές άλλες ωραίες...
μονόφθαλμες (!) κοπέλες που λέγονται «ουρί»..

Στον παράδεισο του Ισλάμ θα μπουν οι πιστοί του, αυτοί που ασπάστηκαν τον ισλαμισμό, αλλά πιο σίγουρα αυτοί που πολέμησαν και έπεσαν νεκροί για τη διάδοση του ισλαμισμού.

αναρτήθηκε από P. MICHALOPOULOS στις 8:27 πμ την 31 Ιουλ 2008


1 Σχόλιο

Η Hera είπε...

Τα μονόφθαλμα ουρί είναι εκείνες που από πολλή αφοσίωση στο Ισλάμ σκεπάζανε το ένα μάτι με το φερετζέ και βλέπανε με τα άλλο μόνο, με αποτέλεσμα να στραβωθούν από το σκεπασμένο μάτι;Ε, αυτές όντως αξίζουν να γίνουν υπηρέτριες των ανδρών στον παράδεισο.

29 Οκτώβριος 2008 9:43 μμ


Χαριτωμένο (3)2 σχόλια:

Hera είπε...

Δεν μάθαμε ποιά ήταν η τύχη της...άτακτης!P. MICHALOPOULOS είπε...

Ναι! Όταν το δημοσίευσα εμφανίστηκαν μουσουλμάνοι σχολιαστές που έπνεαν μένεα εναντίον της!

Ζητούσαν τον θάνατό της, και, για το ότι… "είχε και το θράσος να γελάσει κιόλας" έλεγαν!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ομαδική προσευχή μουσουλμάνων στην πλατεία Κοτζιά...

AYTH EINAI H OΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ;

http://agiooros.org/viewtopic.php?f=14&t=4753

P. MICHALOPOULOS είπε...

Πού την είδες αυτήν την λεγόμενη… «Ορθόδοξη Ελλάδα»;

Την ζήτησες μήπως στα «ταρώ» στα χαρτιά, ή σε καφετζού, ή στα άστρα; Και αν ναι, τι σου είπαν; Πού υπάρχει να πάμε να την δούμε κι εμείς;

Όσο για την εκδήλωση στην οποίαν αναφέρεσαι, οι άνθρωποι αυτοί έχουν περισσή την συμπάθεια μας και την αγάπη μας διότι είναι άνθρωποι θρησκευόμενοι! Δεν κάνουν κανένα κακό, δεν προκαλούν, και είναι νόμιμοι!

Και… δεν δαιμονίζονται σαν τους χριστιανούς όταν πατάνε (με τις εικόνες αγκαλιά) στα αναμμένα κάρβουνα, ή όταν καίνε τον Ιούδα, ή όταν παίρνουν μεσημεριάτικα το… γνήσιο «άγιο φως» στα Ιεροσόλυμα, και όταν μετά, τα μεσάνυχτα του Πάσχα, «γιορτάζουν» σαν δαίμονες, σαν βαμπίρ την... Ανάσταση!

http://xairete.blogspot.com/2010/09/blog-post_8065.html